Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Bestel Clickx, PC Magazine, Shoot, Smart Business en Twinkle
  0 0
 • 09/12/17--08:23: Clickx 348
 • Microsoft heeft totaal onverwacht Windows 10 S gelanceerd. Heb jij daar al van gehoord? De kans is bijzonder groot van niet, maar het bepaalt wel jouw complete computerervaring. Kort samengevat: Windows 10 S is een veilige Windows 10-versie waarop je geen externe software kan installeren. Wat is er allemaal aan de hand en wat moet je zeker weten? Je leest het in dit nummer van Clickx.

  Zoals elke maand hebben we ook nu weer de nieuwste laptops, desktops en all-in-one-machines getest. Je komt te weten welk toestel jou op het lijf geschreven is en welk je beter mijdt.

  Tenslotte maakten we een koopgids van drones en leren we je hoe je jouw pc een boost kan geven door het analyseren van opstartprogramma’s.

  Het bericht Clickx 348 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 09/12/17--08:25: Clickx 349
 • Ransomware op je pc toveren is niet enkel mogelijk door malafide mails of websites te openen. Ook je Windows-versie up-to-date houden is van levensbelang. Hoe zorg je ervoor dat je pc beveiligd is? En wat als je toch met de gebakken peren zit? Ons dossier rond gevaren voor je pc belicht een aantal problemen en oplossingen.

  Van computerbeveiliging is het maar een kleine sprong naar internetbrowsers. Een degelijke, up-to-date browser is van levensbelang. We nemen je op sleeptouw om een aantal internetbrowsers te testen, zodat je zeker de juiste keuze kan maken.

  Tot slot hebben we in een uitgebreide workshop Chrome OS op een oude laptop geïnstalleerd en we hebben de Nokia 3 voor je getest.

  Het bericht Clickx 349 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 09/12/17--07:39: PC Magazine 215
 • ‘Core galore’ bij Intel: De introductie van een volledig nieuwe Xeon-line-up bevat serverprocessors met 26 rekenkernen, terwijl consumenten en enthousiastelingen kunnen uitkijken naar de Core i9 18 core-CPU. AMD’s antwoord: Threadripper.

  Afgeleid van het Engelse werkwoord ‘to serve’, wil een server zijn klanten bedienen. Vanop elke verbonden computer kan je gebruik maken van de diensten van deze cyberbutler. In ons server dossier nemen we een kijkje onder de motorkap van servers en pluizen we de verschillende types uit.

  Van smartphones tot auto’s: spraakherkenningstechnologie kan je zowat overal terugvinden. Wij onderzochten hoe de technologie werkt en welke toepassingen al bestaan.

  Het bericht PC Magazine 215 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 09/12/17--08:28: Clickx Xtra 350
 • Draadloos internet veranderde ons leven. Ten goede, maar het werd tegelijk een beetje moeilijker om altijd verbonden te zijn. In deze Clickx Xtra bekijken we waar je allemaal aan moet denken om volledig voorzien te zijn in huis.

  Geen draadloos internet zonder router, maar heb je je al eens afgevraagd wat je nog zoal kan doen met het toestel? Onder de motorkap vind je nog verschillende extra’s om je thuisnetwerk te verbeteren.

  Niets is vervelender dan een filmpje dat hapert of een webpagina die maar niet laadt. Koop je best een nieuwe router, repeater of powerline om je internetproblemen op te lossen? Clickx brengt raad.

  Het bericht Clickx Xtra 350 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 09/12/17--06:36: Shoot 57
 • In dit nummer van Shoot haalt Andy Van den Eynde zijn digitale trukendoos boven om zon, rook en waterdruppels aan een foto toe te voegen. Je leest er ook tips om de mooiste herfstfoto's in een bos te maken, en we verkennen het natuurgebied Kempen~Broek.

  De EISA Awards bekronen de beste camera's, lenzen en accessoires die je vandaag op de markt vindt.

  Veel fotoplezier.

  Het bericht Shoot 57 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Elk jaar is IFA de technologiehoogmis in Europa. Alle journalisten wereldwijd verzamelen dan in Berlijn om de laatste nieuwe hardware te zien, en om al een sneak peek te krijgen van wat 2018 zou kunnen bieden. Een overzicht van alle belangrijkste aankondigingen lees je in dit nummer van PC Magazine.

  Al lang beperken de mogelijkheden van de cloud zich niet meer tot je mailbox of opslagruimte (zoals Google Drive of OneDrive). Tegenwoordig kunnen haast alle denkbare diensten ondergebracht worden op een virtuele wolk. Je foto’s op Facebook, je muziek op Spotify, noem maar op. Sinds enkele jaren kwam daar een nieuwe telg bij: gamen in de cloud.

  Tenslotte hebben we voor dit nummer onder andere de Samsung Galaxy Note 8, de Logitech Brio webcam en de Lego Boost Creative Toolbox getest.

  Het bericht PC Magazine 216 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 10/16/17--07:42: Shoot 58
 • In dit nummer van Shoot trekken we de herfstbossen in om foto's te maken van paddenstoelen en van snelstromende bergriviertjes in België. We testen twee spectaculaire nieuwe full-framecamera's, de Nikon D850 en de Canon EOS 6D Mark II, en geven tips voor eerste hulp bij cameraproblemen.

  Het bericht Shoot 58 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Met de Fall Creators Update brengt Microsoft de vierde grote update voor Windows 10 uit sinds de officiële lancering van het besturingssysteem in 2016. Voor een update die deel twee vormt van een geheel, bevat de Fall Creators Update verrassend veel nieuwe dingen. Wat mag je verwachten? We maken een overzicht.

  Van alle renovatiewerken die je aan je computer kan uitvoeren, is geen enkele zo belonend als je harde schijf vervangen door een SSD. Hoe komt het dat de schijven zoveel sneller zijn dan klassieke HDD’s? Je leest het in dit nummer van Clickx

  Tenslotte hebben we onder andere de Mio MiVue 618 dashcam, het Asus Zenscreen MB16AC en de HP Sprocket Photo Printer getest.

  Het bericht Clickx 351 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 11/08/17--04:23: Shoot 59
 • Veel fotografen dromen van een eigen fotostudio, waar ze – niet gehinderd door het wisselvallige weer – hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Die droom is voor iedereen haalbaar, zelfs als je niet over een ruimte beschikt die je permanent als studio kunt gebruiken. Als je kiest voor mobiele flitsers en compact studiomateriaal kun je overal snel een pop-upstudio opstellen, ook op een beperkte oppervlakte.

  Lees in dit nummer zeker de getuigenissen van andere Shoot-lezers over hun thuisstudio. Of je nu het liefst modellen fotografeert, productshots maakt of – zoals dierenfotograaf Kurt Pas, die in dit nummer zijn geheimen verklapt – de trouwste vriend van de mens: maak die droomstudio tot werkelijkheid.

  Het bericht Shoot 59 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Artificiële intelligentie komt voor in veel vormen en maten. In dit nummer van Clickx leggen we je uit hoe de technologie werkt en welke varianten je momenteel al in toestellen kan terugvinden.

  Het was al wel even duidelijk, maar nu heeft Microsoft het ook officieel bevestigd: Windows 10 Mobile is klinisch dood. Wat betekent dit nu als je een Windows-smartphone hebt?

  We zijn deze maand ook op zoek gegaan naar de beste software. Windows 10 zit boordevol snufjes en handige tools, maar toch vinden we het essentieel om enkele programma’s zeker te installeren. Andere applicaties lijken noodzakelijk voor je computer, maar vertragen in werkelijkheid je pc. Deze apps installeer je beter niet op je toestel. We zetten alle tops en flops op een rijtje.

  Het bericht Clickx 352 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Een smartphone kiezen vandaag is niet eenvoudig. In de winkel heb je keuze uit meer dan 100 toestellen, en online vind je er nog veel meer. Welke moet je kiezen? Het ultieme overzicht van het jaar, gebundeld in één grote megatest, lees je in dit nummer van PC Magazine.

  Het verjaardagstoestel van Apple – de iPhone X – bevat een gloednieuwe chip die het paradepaardje van het bedrijf van de nodige kracht voorziet. Deze chip zorgt voor de krachtigste reeks iPhones tot nu toe. Wat onderzochten wat de A11 Bionic zo krachtig maakt.

  Tenslotte vind je in dit nummer ook onze gaming special, een test van premium laptops en een interview met Stoffel Vandoorne over Big Data in de Formule 1.

  Het bericht PC Magazine 217 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 12/11/17--02:08: Shoot 60
 • Dit laatste nummer van het jaar staat in het teken van de winter. Sommige fotografen onderschatten de mogelijkheden die dat seizoen biedt. Goed, de dagen duren niet zo lang, maar dat heeft ook een voordeel – je hoeft niet op een ontiegelijk uur je bed uit om een zonsopgang te fotograferen.

  In dit nummer presenteren we vier winteronderwerpen: Koen De Langhe verkent Oostende, Pascal Baetens leert je spectaculaire beelden van wintersport te schieten, en onze vaste natuurfotografen Edwin Giesbers en Wouter Pattyn zetten twee diersoorten in de kijker die je in de wintermaanden makkelijk voor je lens krijgt.

  2017 was ook het jaar waarin Nikon zijn honderdste verjaardag vierde. Een van de vermaardste Nikon-collectioneurs ter wereld is een Belg. Shoot zocht hem voor een rondleiding door zijn verzameling en een terugblik op de geschiedenis van het iconische merk.

  Het bericht Shoot 60 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Het jaar is voorbij gevlogen, tijd om 2017 samen te vatten en om vooruit te blikken op 2018. We bekijken wat je mag verwachten in 2018, maar ook de trends die voorlopig onder de radar zullen blijven maar later veel belangrijker zullen worden. Zo weet je meteen of je al moet inpikken, of nog even mag afwachten.

  Onze Clickx Xtra gaat over programmeren. Wie kan programmeren, zit gebeiteld voor de toekomst. Helaas zijn veel mensen bang voor codetaal, onterecht zo blijkt. Er zijn heel wat manieren om codetaal in de vingers te krijgen, zonder dat je ook maar één handboek moet lezen.

  Tot slot is de cursus over Story Remix een belangrijke mijlpaal voor Windows Movie Maker-liefhebbers. Wie af en toe een filmpje wil maken maar geen zin heeft om een filmbewerkingspakket te kopen én te leren, zit goed bij Story Remix.

  Het bericht Clickx 353 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Bijna iedereen heeft thuis een digitale tv-decoder om televisieprogramma’s te kijken op alle beschikbare zenders. Steeds meer zenders hebben een online aanbod aan programma’s waar je binnen een bepaalde periode à la carte kan kijken wat je wil. Tel daarbij nog Netflix en bepaalde sportcompetities waarvoor je aparte abonnementen kan afsluiten, en je vraagt jezelf af of klassieke tv nog nut heeft. Tijd om de kabel door te knippen?

  In onze Clickx Xtra hebben we het over het digitale huis. Dure installaties en kap- en boorwerken zijn niet meer nodig: draadloos is de norm. Wie de juiste elementen uitkiest, kan al heel wat taken automatiseren in zijn huis. Een slim alarmsysteem of intelligente thermostaat is een goed begin, maar er is zoveel meer mogelijk. Tijd om de oogkleppen te verwijderen, tijd om te innoveren.

  In dit nummer van Clickx lees je ook alles over draadloos laden, het kalibreren van je laptopbatterij en ouderlijk toezicht op Android en IOS.

  Veel leesplezier!

  Het bericht Clickx 354 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  In ons testlab is de stralingsdrempel vermoedelijk ruimschoots overschreden met de 23 routers die de revue zijn gepasseerd. We gingen op zoek naar de allerbeste router binnen twee prijsklassen en spitten de mesh-routers grondig uit om te analyseren of de technologie vandaag de dag al volwassen genoeg is.

  CES, de Consumer Electronics Show, is de grootse technologiebeurs ter wereld. We maken een overzicht van de interessantste producten die bedrijven, fabrikanten en uitvinders voorstelden.

  In dit nummer van PC Magazine lees je ook alles over onze massatest van 3D-printers, de PCI Express 4.0 en we leggen je het verschil uit tussen de verschillende cryptomunten.

  Het bericht PC Magazine 218 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0
 • 02/05/18--04:53: Shoot 61
 • De Beatles, Winston Churchill, Muhammad Ali en Donald Trump in hetzelfde nummer van Shoot: dat krijg je als je terugblikt op de lange carrière van nieuwsfotograaf Harry Benson.

  In dit nummer maken we je ook wegwijs in een aantal zeer handige maar weinig bekende instellingen op je camera, en leren we hoe je meer licht uit een goedkope flitser kunt halen.

  Verder testen we de Lumix G9 - het nieuwe paradepaardje van Panasonic - en de fraaie Leica CL.

  Het bericht Shoot 61 verscheen eerst op Minoc Shop.


  0 0

  Je kan in de meeste winkels en horecazaken met je bankkaart betalen, maar er bestaan eveneens nog een hoop plaatsen waar cash geld de plak zwaait. Ondertussen staat er al een nieuwe betaalmethode klaar: mobiel betalen. Je portefeuille vergeten? Geen probleem! Met een tikje van je smartphone betaal je in enkele seconden al je inkopen.

  Kan jij je smartphone een volledige dag gebruiken, zonder je zorgen te hoeven maken over de batterij? Voor smartphoneliefhebbers is dit antwoord maar al te vaak nee. Om je kopzorgen voor een groot deel weg te werken, gaan we daarom op zoek naar manieren om het batterijleven van je smartphone te verlengen.

  In de Clickx Xtra nemen we deze maand een onontbeerlijk gedeelte van je smartphone onder de loep: apps. Mijn persoonlijke favorieten – Google Foto’s en YouTube – ken je waarschijnlijk al. Daarom doorzochten we de Play Store, op zoek naar verborgen parels. Dat een app maar weinig bekendheid geniet, wil immers niet zeggen dat het programma slecht is. Integendeel zelfs, enkele van deze applicaties verdienen een plekje op ieders toestel.

  Veel leesplezier!

  Het bericht Clickx 355 (extra dik nummer!) verscheen eerst op Minoc Shop.